AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Tämä tapahtuma on mennyt

Merenneitouinnin kokeiluviikko 13.-17.10.

Puhelin nr.
0406463665

25,00 € alv

Loppuunmyyty

Syysloma on täynnä merenneitoja ja ahteja! 🧜‍♂️🧜🏻‍♀️ Tule kokeilemaan merenneitouintia läpi koko syyslomaviikon!

Merenneitouinti on pyrstöllä tai monoräpylällä tapahtuvaa uintia ja sukellusta, joka matkii merenneitomaista liikehdintää vedessä. Merenneitouinti on oivaa liikuntaa keholle sekä aivojumppaa mielelle. Merenneitouinti sopii kaiken ikäisille harrastajille vauvasta vaariin ja sedästä tätiin. Kokeiluun osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla omaa pyrstöä tai aiempaa kokemusta pyrstöllä uimisesta.  Kokeilutunnin aikana lipun maksaneet osallistujat saavat vapaasti testata kursseilla käytettäviä pyrstöjämme ohjaajan opastuksella. Kokeilu sisältää lyhyen ohjauksen sekä laadukkaan lainapyrstön kokeilun ajaksi. Kattavan perehdytyksen saat treenikerroillamme. Aikuisten ja lasten treeniryhmät löydät TÄÄLTÄ.

 

Merenneitouinnin kokeiluviikot 13.-17.10. joka päivä.

Tämä paikka on perjantain 16.10. ryhmään klo 17:00-17:30
(7 paikkaa )

KOULUN OVET AUKAISTAAN 15min ENNEN KOKEILUN ALKUA

 

Kokeiluja on syyslomaviikon aikana ma-la 13.-17.10. eri ajankohtina. Koko viikon aikataulut näet merenneitoilukalenterista TÄÄLTÄ. Kokeilutuntiin osallistuaksesi sinulla tulee olla entuudestaan hyvä uimataito: vähintään 50m itsenäinen uinti, kyky kellua ja sukeltaa ilman pyrstöä. (Mikäli sinulla on pyrstöilijä, joka ei täytä kokeilun rajoja, mutta haluaisi osallistua kokeiluun ota ohjaajaan yhteys helsinginmerenneitokoulu@gmail.com.)

Hinta 25€ / hlö

Paikkana toimii upeat Merenneitokoulun tilamme LiikuntaMyllyssä, Jauhokuja 3, Helsinki. Ovi A1. Kohteeseen pääset helposti metrolla tai omalla autolla. Rakennuksen edessä on maksullista parkkitilaa sekä talon päädyssä kiekollinen pysäköintimahdollisuus.

 

COVID19 TIETOA:
THL:n tutkimuksen ja tiedotteen mukaan koronavirus ei pääse leviämään klooratussa vedessä. Uima-allasvesissä käytetään aina desinfiointikemikaalina klooriyhdisteitä, joiden ansiosta virukset tuhoutuvat nopeasti uima-allasveteen joutuessaan. Altaastamme otetaan säännöllisesti myös vesinäytteet veden laadun takaamiseksi. Uusimman raportin löydät allastilastamme toimiston seinältä. Vesijärjestelmämme on jatkuvasti päällä ja muut toimet veden laadun takaamiseksi jatkuvat tehostetusti. Myös pintojemme puhdistusta ja desinfiointia on tehostettu.
Lisääkoronaviruksesta ja vesiturvallisuudesta pääset lukemaan täältä:
Pandemian aikana haluamme panostaa hyvinvointiin ja ottaa kaikki harrastajat huomioon. Mikäli sairastut tai koet flunssan kaltaisia oireita, on parempi siirtää harrastuskertasi myöhemmäksi. Voit aina korvata puuttuvan kerran etkä menetä sairastumisen vuoksi yhtään treenikertaa. Treenikertoja on kalenterissa vuoden loppuun asti.
Mikäli sairastut ja olet ilmoittautunut jo treenikerralle/kokeiluun/introon, otathan yhteyttä pikaisesti ohjaajaamme Anniin (helsinginmerenneitokoulu@gmail.com).
Koululla vieraillessanne pyydämme teitä pitämään huolta hyvästä käsihygieniasta sekä aivastamaan ja yskimään oikein. Meiltä löydät aina käsidesiä sekä käsien pesu mahdollisuuden useammassa eri pisteessä. Pidäthän sopivan turvavälin muihin oppilaisiin ja ohjaajiin, jotka eivät kuulu seurueeseesi. Olemme rajanneet ryhmäkoot pien ryhmiin.
Kiitos, että välität!