AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Helsingin Merenneitokoulu

-Merenneitouinnin uusi koti

Merenneitoilu eli merenneitouinti on monoräpylällä tai pyrstöllä tapahtuvaa uintia ja sukellusta, jossa matkitaan merenneitomaista sulavaa liikettä.

Alunperin Yhdysvalloista lähtenyt merenneitouinti on nimestään huolimatta suunnattu kaikille uimareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Merenneitouinnissa yhdistyy lihaskuntoa kasvattavat vedessä tehtävät liikkeet, mielikuvitus ja hauskanpito!

Helsingin Merenneitokoulu on Sea Safety Scandinavian laadukas merenneitouintiin keskittyvä harrastepaikka Helsingin LiikuntaMyllyssä. Sea Safety on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista sukelluskoulutuskeskuksista ja sukellusvarusteiden jälleenmyyjistä. Kurssimme sekä kurssien ohjauksemme pohjautuu suuresti laite-, snorkkeli- ja vapaasukelluksessa noudatettaviin turvallisuuden oppeihin ja taitoihin. Helsingin Merenneitokoulun kautta löydät kurssit, varusteiden jälleenmyynnin sekä lajin laajat harrastusmahdollisuudet. Meiltä löydät merenneitouintiin teemoitetut tilat niin kuiva- kuin allasharjoitteluun. Helsingin Merenneitokoulun tarkoituksena on luoda rauhallinen ja laaja ympäristö suositun merenneitouinnin turvalliseen harrastamiseen sekä opiskeluun.

Kauttamme löydät:

 • Aikuisten & lasten kurssit
 • Kokeilukerrat
 • Merenneitojoogan
 • Vapaat uintivuorot harrastajille
 • Pyrstöjen & varusteiden jälleenmyynnin
 • Yksityistapahtumat (synttärit, polttarit, tyky ym.)
 • Retket & harrastajaillat
 • Merenneitouintia varten luodut & teemoitetut tilat

Merenneitouinnin kurssit on tarkoitettu kaikenikäisille ja taitotasoisille uimareille. Meiltä löydät ohjaustarjonnan aina ensimmäisestä introsta ja kokeilusta aikuisten vaativampaan tekniikkaryhmään. Mukaan tarvitset vain omat uimavarusteet ja reippaan mielen.

Kenelle kurssit on tarkoitettu:

 • Kaikenikäisille uimareille, lapsille sekä aikuisille
 • Miehille, naisille ja kaikille muille
 • Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta merenneitouinnista
 • Sinun pitää omata entuudestan uimataito
 • Sinulla ei tarvitse olla omaa pyrstöä

YHTEYSTIEDOT

Helsingin Merenneitokoulu
Jauhokuja 3, Helsinki
Liikuntamylly
Ovi A1 (tacklan vieressä)
+358 (0)40 646 3665Merenneitojooga

– Ennen altaaseen hyppäämistä

Merenneitojooga on ohjaajamme Sessa Marian kehittämä laji, jonka tarkoitus on valmistaa kehoa merenneidon pyrstöllä tai monoräpylällä uintiin. Joogamaisen lempeät maalla suoritettavat liikkeet vahvistavat muun muassa keskivartalon lihaksistoa ja lisäävät notkeutta. Merenneitojooga sopii kaikentasoisille ja -ikäisille harrastajille.

Tilat

– Harrastustoimintaa kaikille

Tilamme sijaitsevat Helsingin Myllypurossa LiikuntaMyllyssä. Yksityinen allastila on muihin tiloihin verraten poikkeuksellisesti vain merenneitoharrastajien käytössä. Tiloistamme löydät mahdollisuuden allasharjoittelulle, lämpimälle joogalle sekä kuiville koulutustiloille.

Altaamme on 11 metriä pitkä ja 4.5 metriä leveä. Syvimmillään allas on 1.85 metriä syvä. Madaltuvan allasprofiilin ansiosta allas soveltuu hyvin eri tasoisille harrastajille. Lämpötila altaassa on leppoisat 28 astetta ja altaan reunalla pärjää mukavasti shortseissa. Altaaseen on helppo ja turvallinen pääsy pyrstön kanssa, koska altaan reunoja ei ole korotettu.

Kuivat koulutustilamme tarjoavat mahdollisuudet odotustilalle, harrastusilloille sekä teoriakursseille. Koulutustilojemme yhteydestä löydät tuotteiden ja pyrstöjen showroomin, jossa voit tutustua lähemmin pyrstöjen ihmeelliseen maailmaan ohjaajan opastuksella. Showroomissa on myös mahdollisuus sovittaa pyrstömalleja ennen tilausta.

Koulutustiloistamme löydät tilat merenneitjoogalle. Lämmitetty lattia pitää joogailijan vetreänä läpi harjoittelun.

Tiloissamme on kaksi saunaa, puku- ja suihkutilaa.


Yksityisvaraukset

– Varaus omalle ryhmälle helposti juhlaan ja arkeen

Helsingin Merenneitokoulun tiloissa voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Merenneitosynttärit, polttarit tai tyky-ilta, meiltä löytyy riemukasta ohjelmaa sinulle!

Yksityistilaisuuden kesto riippuu valinnastasi ja toiveistasi, mutta varauksesi sisältää aina pukuhuone-, sauna- & suihkuajan. Koko yksityinen tilamme kahden pukuhuoneen, kuivatilan ja kahden saunan kanssa on täysin käytössäsi. Varaus sisältää tilojen lisäksi myös ohjauksen sekä merenneidonpyrstöjen vuokrat tilaisuuden ajaksi.

 • Merenneitosynttärit 320,00€ / ryhmä
 • Merenneitopolttarit 280,00€ / ryhmä
 • Yksityistunti sisältäen pyrstön ja ohjaukset alk. 45€ / hlö
 • Yksityinen kokeilukerto merenneitouintiin alk. 35€ / hlö

Merenneidon pyrstöt

– Löydät kaiken aina kursseista varusteisiin meiltä

Kauttamme löydät laadukkaan saksalaisen MagicTail merenneidon pyrstöjen jälleenmyynnin. MagicTailin tuotteet ovat turvallisia sekä testattuja tuotteita. Kankaat eivät päästä kemikaaleja tai laske väriä altaassa. Monoräpylän sekä kankaiden saumat on vahvistettu ja pyrstökangas tarkoin valittu. MagicTailin pyrstövalikoima valmistetaan kierrätetystä muovista. Econyl® Vita on käytetty MagicTailin kankaissa vuodesta 2018 lähtien.

Koko tuotevalikoiman tulet löytämään avautuvasta verkkokaupastamme.

PYRSTÖT TULOSSA VERKKOKAUPPAAN PIAN!