AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Helsingin MerenneitokouluHelsinki Mermaid School
Tervetuloa upean harrastuksen pariin!

Merenneitojen uusi koti

Merenneitouinti on monoräpylällä tai pyrstöllä tapahtuvaa uintia ja sukellusta, jossa matkitaan merenneitomaista sulavaa koko vartalon aaltoliikettä. Alunperin Yhdysvalloista lähtenyt merenneitouinti on nimestään huolimatta suunnattu kaikille uimareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Merenneitouinnissa yhdistyvät sukeltaminen, keskivartalotreeni, mielikuvitus ja hauskanpito!

Helsingin Merenneitokoulu on Sea Safety Scandinavian tytäryhtiö, joka sijaitsee Helsingin Liikunta Myllyssä, Myllypurossa. Sea Safety on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista sukelluskoulutuskeskuksista ja sukellusvarusteiden jälleenmyyjistä. Meidän kauttamme löydät kurssit, varusteiden jälleenmyynnin sekä lajin monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Helsingin Merenneitokoulun tavoitteena on olla rauhallinen ja inspiroiva ympäristö suositun merenneitouinnin turvalliseen harrastamiseen sekä merenneito-ohjaajaksi opiskeluun.

Kauttamme löydät:

 • Alkeiskurssit
 • Kokeilu- ja perhetunnit
 • Harrasteryhmät
 • Merenneitojoogan
 • Merenneitosynttärit ja -polttarit
 • Pyrstöjen & merenneitotarvikkeiden jälleenmyynnin
 • Yksityistilaisuudet
 • Merenneitokoulua varten luodut tilat

Merenneitouinnin kurssit on tarkoitettu kaikenikäisille ja -tasoisille uimareille. Meiltä löydät ohjaustarjonnan aina ensimmäisestä kokeilusta merenneito-ohjaajakoulutukseen. Mukaan tarvitset vain omat uimavarusteet ja innostuneen mielen.

Kenelle kurssit on tarkoitettu:

 • Kaikenikäisille uimataitoisille lapsille ja aikuisille
 • Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta merenneitouinnista
 • Sinun pitää omata entuudestan uimataito
 • Sinulla ei tarvitse olla alussa omaa pyrstöä

YHTEYSTIEDOT

Helsingin Merenneitokoulu
Jauhokuja 3, Helsinki
Liikuntamylly
Ovi A1 (tacklan vieressä)
+358 (0)40 646 3665


Merenneito-ohjaajat

Helsingin Merenneitokoululla on tällä hetkellä kolme merenneito-opea: Sessa, Ilona ja Sofia.
Lisää koulutetaan hiljalleen.

Sessa aloitti merenneitouinnin Australiassa vuonna 2017. Joogaohjaajataustansa vuoksi hän alkoi siellä kehittää merenneitouinnin tueksi joogaliikkeitä, joilla availlaan kehoa, ja lämmitellään sekä vahvistetaan lihaksia ja selkärankaa merenneitouinnin aaltoliikettä varten. Sessa on ollut mukana Helsingin Merenneitokoululla sen alusta lähtien ja ohjaa pääsääntöisesti maanantain merenneitoryhmiä, kokeilu- ja perhetunteja sekä yksityistilaisuuksia kuten merenneitosynttäreitä ja -polttareita. Sessa toimii myös uimaopettajana ja leiriohjaajana.


Merenneitojooga

Ennen altaaseen hyppäämistä

Merenneitojooga on ohjaajamme Sessan kehittämä laji, jonka tarkoitus on valmistaa kehoa merenneidon pyrstöllä tai monoräpylällä uintiin. Joogamaisen lempeät maalla suoritettavat liikkeet vahvistavat muun muassa keskivartalon lihaksistoa ja lisäävät notkeutta. Merenneitojooga sopii kaikentasoisille ja -ikäisille harrastajille.

Tilat

– Harrastustoimintaa kaikille

Tilamme sijaitsevat Helsingin Myllypurossa Liikunta Myllyssä osoitteessa Jauhokuja 3. Yksityinen allastila on muihin tiloihin verraten poikkeuksellisesti vain merenneitoharrastajien käytössä. Tiloistamme löydät mahdollisuuden allasharjoittelulle, lämpimälle joogalle sekä kuiville koulutustiloille.

Altaamme on 11 metriä pitkä ja 4.5 metriä leveä. Syvimmillään allas on 1.85 metriä syvä. Madaltuvan allasprofiilin ansiosta allas soveltuu hyvin eri tasoisille harrastajille. Lämpötila altaassa on leppoisat 28 astetta ja altaan reunalla pärjää mukavasti shortseissa. Altaaseen on helppo ja turvallinen pääsy pyrstön kanssa, koska altaan reunoja ei ole korotettu.

Kuivat koulutustilamme tarjoavat mahdollisuudet odotustilalle, harrastusilloille sekä teoriakursseille. Koulutustilojemme yhteydestä löydät tuotteiden ja pyrstöjen showroomin, jossa voit tutustua lähemmin myytäviin pyrstöihimme ohjaajan opastuksella. Showroomissa on myös mahdollisuus sovittaa pyrstöjä ennen ostopäätöstä.

Koulutustiloistamme löytyy tila myös merenneitojoogalle. Allasbileitä varten joogatila muuttuu tanssilattiaksi ja merenneitosynttäreitä varten tilaan saa herkullisen juhlapöydän.

Tiloistamme löytyy kaksi saunaa, puku- ja suihkutilaa.


Yksityisvaraukset

– Varaus omalle ryhmälle helposti juhlaan ja arkeen

Helsingin Merenneitokoulun tiloissa voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Merenneitosynttärit, polttarit tai tyky-ilta, meiltä löytyy riemukasta ohjelmaa sinulle!

Yksityistilaisuuden kesto riippuu valinnastasi ja toiveistasi, mutta varauksesi sisältää aina pukuhuone-, sauna- ja suihkuajan. Koko yksityinen tilamme kahden pukuhuoneen, kuivatilan ja kahden saunan kanssa on täysin käytössäsi. Varaus sisältää tilojen lisäksi myös ohjauksen sekä merenneidonpyrstöjen vuokrat tilaisuuden ajaksi.

 • Merenneitosynttärit 2h sis. tarjoilun alk. 350,00€ / max 8-hengen ryhmä
 • Merenneitosynttärit 2h omallatarjoilulla alk. 290€ / max 8-hengen ryhmä
 • Merenneitopolttarit 2h alk. 280,00€ / max 8-hengen ryhmä
 • Yksityistunti sisältäen pyrstön ja ohjaukset alk. 90€ (45€ / hlö)

Isommat ryhmäkoot myös mahdollisia, kysy tarjousta!


Merenneidon pyrstöt

– Löydät kaiken aina lahjakorteista varusteisiin meiltä –