Helsingin Merenneitokoulu

-Merenneitouinnin uusi koti

Merenneitoilu eli merenneitouinti on monoräpylällä tai pyrstöllä tapahtuvaa uintia ja sukellusta, jossa matkitaan merenneitomaista sulavaa liikettä.

Alunperin yhdysvalloista lähtenyt merenneitoilu on nimestään huolimatta suunnattu kaikille uimareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Merenneitoilussa yhdistyy lihaskuntoa kasvattavat vedessä tehtävät liikkeet, mielikuvitus ja hauskanpito.

Helsingin Merenneitokoulu on Sea Safetyn laadukas merenneitouintiin keskittyvä harrastepaikka Helsingin LiikuntaMyllyssä. Sea Safety on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista sukelluskoulutuskeskus ja varusteiden jälleenmyyjä. Kurssimme ja ohjauksemme pohjautuu suuresti laite-, snorkkeli- ja vapaasukelluksessa noudatettuihin oppeihin ja taitoihin. Helsingin Merenneitokoulun kautta löydät kurssit, varusteiden jälleenmyynnin sekä lajin laajat harrastusmahdollisuudet. Meiltä löydät merenneitouintiin teemoitetut tilat niin kuiva- kuin allasharjoitteluun. Helsingin Merenneitokoulun tarkoituksena on luoda rauhallinen ja laaja ympäristö suositun merenneitoilun turvalliseen harrastamiseen sekä opiskeluun.

Kauttamme löydät:

  • Aikuisten & lasten kurssit
  • Kokeilukerrat
  • Merenneitojoogan
  • Vapaat uintivuorot harrastajille
  • Pyrstöjen & varusteiden jälleenmyynnin
  • Yksityistapahtumat (synttärit, polttarit ym.)
  • Retket & harrastajaillat
  • Merenneitouintia varten luodut tilat

– Ylpeänä esitämme: ohjaajamme Merenneito Riia

Merenneitoilu-kursseillamme kouluttajana ja ohjaajana toimii Suomen ensimmäinen ammattimerenneito, Merenneito Riia. Merenneito Riian takaa löytyy pitkän linjan vedenalainen esiintyjä ja sukeltaja Anni Perttula, joka on kiertänyt koti- sekä ulkomaita merenneitona esiintyen ja merenneitouintia opettaen jo kuuden vuoden ajan.

Anni on sertifioitu sukeltaja, koulutettu uinninohjaaja sekä uinninvalvoja. Huikean fanikannan sosiaalisessa mediassakin saavuttanut Anni on tuttu useimmista valtamedioista ja lehdistä. Anni on opettanut sukelluksen eri harrastusmuotoja useissa eri kylpylöissä, uimahalleissa ja urheiluseuroissa. Pääfokuksena Annilla on aina ollut merenneitouinti ja sen ilosanoman levittäminen. Ohjaajana Annin tavoite on antaa oppilaille tarvittava tieto-taito turvalliseen harrastamiseen sekä tarjota ympäristö uuden lajin, merenneitouinnin, kehittämiselle.

Anni Perttula eli Merenneito Riia

Merenneitojooga

– Ennen altaaseen hyppäämistä

Merenneitojooga on ohjaajamme Sessa Marian kehittämä laji, jonka tarkoitus on valmistaa kehoa merenneidon pyrstöllä tai monoräpylällä uintiin. Joogamaisen lempeät maalla suoritettavat liikkeet vahvistavat muun muassa keskivartalon lihaksistoa ja lisäävät notkeutta. Merenneitojooga sopii kaiken tasoisille ja ikäisille harrastajille.

Merenneitojoogan luoja ja ohjaajamme Sessa Maria

Tilat

– Harrastustoimintaa kaikille

Tilamme sijaitsevat Helsingin Myllypurossa LiikuntaMyllyssä. Yksityinen allastila on muihin tiloihin verraten poikkeuksellisesti vain merenneitoharrastajien käytössä. Tiloistamme löydät mahdollisuuden allasharjoittelulle, lämpimälle joogalle sekä kuiville koulutustiloille.

Altaamme on 11 metriä pitkä ja 4.5 metriä leveä. Syvimmillään allas on 1.85 metriä syvä. Madaltuvan allasprofiilin ansiosta allas soveltuu hyvin eri tasoisille harrastajille. Lämpötila altaassa on leppoisat 28 astetta ja altaan reunalla pärjää mukavasti shortseissa. Altaaseen on helppo ja turvallinen pääsy pyrstön kanssa, koska altaan reunoja ei ole korotettu.

Kuivat koulutustilamme tarjoavat mahdollisuudet odotustilalle, harrastusilloille sekä teoriakursseille. Koulutustilojemme yhteydestä löydät tuotteiden ja pyrstöjen show roomin, jossa voit tutustua lähemmin pyrstöjen ihmeelliseen maailmaan ohjaajan opastuksella.

Kuivat koulutustilamme tarjoavat mahdollisuudet odotustilalle, harrastusilloille sekä teoriakursseille. Koulutustilojemme yhteydestä löydät tuotteiden ja pyrstöjen show roomin, jossa voit tutustua lähemmin pyrstöjen ihmeelliseen maailmaan ohjaajan opastuksella. Show roomissa on myös mahdollisuus sovittaa pyrstömalleja ennen tilausta.

Koulutustiloistamme löydät tilat merenneitjoogalle. Lämmitetty lattia pitää joogailijan vetreänä läpi harjoittelun.

Tiloissamme on kaksi saunaa, puku- ja suihkutilaa.

– Pyrstöjen jälleenmyynti

Kauttamme löydät laadukkaan saksalaisen MagicTail merenneidon pyrstöjen jälleenmyynnin. MagicTailin tuotteet ovat turvallisia sekä testattuja tuotteita. Kankaat eivät päästä kemikaaleja tai laske väriä altaassa. Monoräpylän sekä kankaiden saumat on vahvistettu ja pyrstökangas tarkoin valittu. MagicTailin pyrstövalikoima valmistetaan kierrätetystä muovista. Econyl® Vita on käytetty MagicTailin kankaissa vuodesta 2018 lähtien.

Koko tuotevalikoiman tulet löytämään avautuvasta verkkokaupastamme. Lisää pyrstöistä ja niiden jälleenmyynistä voit tiedustella osoitteesta helsinginmerenneitokoulu@gmail.com

YHTEYSTIEDOT

Helsingin merenneitokoulu
Jauhokuja 3, helsinki
liikuntamylly
ovi a1 (tacklan vieressä)

helsinginmerenneitokoulu@gmail.com
040 646 3665

Yhteystiedot

Aukioloajat:
Ma–pe 10–18
La 10–14

Oy Sea Safety Scandinavia Ltd
Mannerheimintie 17
(Töölön kisahalli)
00250 Helsinki

Puh: +358 9 4544 600
Email: diving@seasafety.net

© Oy Sea Safety Scandinavia Ltd