AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Laitesukelluksen jatkokurssi

-PADI Advanced Open Water Diver

HINTA 340,00€

Osallistu sukelluksen jatkokurssille ja laajenna perspektiiviäsi! PADI AOWD on tarkoitettu sukeltajille, joilla on jo OWD-kortti ja jotka haluavat syventää osaamistaan sukeltamisen parissa ja tutustua uusiin sukellusmuotoihin. Mahdollisuuksia on monia: Kurssilla tutustut teoriassa ja  käytännössä sukeltamalla viiteen uuteen sukelluksen osa-alueeseen. PADI AOWD -kurssin voit aloittaa heti peruskurssin suoritettuasi, tosin suosittelemme, että sukellat ainakin muutamia sukelluksia ennen kurssille tuloa.

KURSSIN SISÄLTÖ- JA KUVAUS

Kurssi koostuu kahdesta päivästä, viidestä eri teemasukelluksesta ja niihin liittyvistä teoriaopinnoista. Kurssimateriaalista löydät kaiken teoriatiedon eri teemasukelluksille kertaustehtävineen. Käytännöntaidot harjoittelemme luonnonvedessä sukeltaen.

Kurssilla tutustumme yhteensä viiteen (5) sukelluksen eri osa-alueeseen ja näistä pakollisia ovat Syväsukellus sekä Navigaatio. Kolme muuta sukellusta voit päättää itse. Vaihtoehtoina on mm. Nosteen huippuhallinta (mitä suosittelemme vahvasti), Etsintä ja Nosto, Digitaalinen vedenalainen valokuvaus ja Lajin tunnistus. Vene- ja Hylkysukellukset ovat myös mahdollisia lisämaksusta, (näillä sukelluksilla on aina säävaraus, nämä sukellukset tehdään merellä ja päivän toteutuminen riippuu keleistä).

PADI AOWD -jatkokurssin suoritettuasi saat PADI Advanced Open Water Diver luokituksen ja voit sukeltaa suoranoususukelluksia parisi kanssa aina 30 metrin syvyyteen asti.

PADI AOWD-kurssilla sukellustaitojen kehittymisen lisäksi saatat saada myös kipinän johonkin erityiseen sukelluksen muotoon, kuten vaikka vesieläimien tunnistukseen, vedenalaiseen kuvaukseen tai vaikkapa hylkyihin.

VARUSTEISTA

Kurssilla sinulla tulee olla omat sukellusvarusteet. Tarvittaessa voit myös vuokrata meiltä osan-, tai kaikki sukellusvarusteet kurssille. Saat myös kurssin aikana ostamistasi varusteista kurssialennuksen -10%.

Jokainen PADI AOWD-kurssilla tekemäsi sukellus on ensimmäinen askel kohti kyseisen sukellusmuodon erikoiskurssiluokitusta. Mikäli huomaat esimerkiksi Wreck-tutustumissukelluksella hylkyjen tutkimisen olevan lähellä sydäntäsi ja haluaisit nähdä myös pikaisesti hylkyjen sisäpuolelle, voit jatkaa PADI Wreck Diver -kurssille käymällä kouluttajasi kanssa aiheen tarkemmin läpi ja tekemällä kolme lisäsukellusta hylkyjä tutkien.


PADI Rescue Diver

-Turvallista sukeltamista

HINTA 340,00€

Rescue Diver on AOWD-kortin omaaville sukeltajille tarkoitettu kurssi, joka antaa sinulle valmiudet sukeltaa entistä turvallisemmin. Lisäksi opit huomioimaan sukellusparisi turvallisuuden aivan uudella tavalla! Rescue Diver on myös edellytys PADIn ammattilaistason luokituksille. Opit ennaltaehkäisemään mahdollisia vaaratilanteita ja sukellusonnettomuuksia sekä toimimaan mikäli sellainen varotoimista huolimatta tulee.

Rescue Diver-kurssilla laajennamme osaamista entisestään ja otamme huomioon sukellusparin ja muut ympäröivät sukeltajat. PADI Rescue Diver -kurssi onkin paljolti huomiokyvyn parantamista. Vakavasta aiheesta huolimatta PADI Rescue Diver on todella antoisa kurssi ja moni kokenutkin sukeltaja pitää tätä kurssia yhtenä mielenkiintoisimmista kursseista. Se antaa paljon kokeneillekkin sukeltajille, sillä se auttaa avaamaan silmät ja katsomaan kanssasukeltajia uusin silmin.

Kurssi on vähintään kolmipäiväinen ja sen aikana opimme ennakoimaan, ehkäisemään ja välttämään vaaratilanteita. Kurssiin kuuluu teoriaa ja vesitaitoja sekä neljä simuloitua tilannetta.

Kurssin jälkeen huomioit enemmän muita sukeltajia ja pystyt tarvittaessa myös reagoimaan ongelmatilanteisiin. Osaat johtaa muita sukeltajia vaativissa olosuhteissa, etsimään kadonneita sukeltajia ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin havaittaessa loukkaantunut tai vaarassa oleva sukeltaja. Kuten tulet oppimaan kurssilla: Stop, Think, Act!

Kurssin kortituksen ennakkovaatimuksena on 24 kuukauden sisällä käyty ensiapukurssi (EFR / EA 1 / EA 2 -tasoinen), AOWD-luokitus ja vähintään 12 vuoden ikä. Suosittelemme Rescue Diver-kurssin yhteydessä EFR Emergency First Responder-kurssia, jossa opetetaan yleiset ensiaputaidot, hätäensiapu, haavojen sitominen sekä erityisesti sukellusonnettomuuksiin liittyvää ensiapua. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla käytynä EA 1 ja 2 tai muu vastaavan tasoinen ensiapukoulutus. EFR kurssin hinta PADI Rescue Diver kurssin yhteydessä 200,00€.


PADI Divemaster

-Laitesukelluksen ammattilaiseksi

HINTA 850,00€

Oletko jo kokenut sukeltaja, onko sukellus intohimosi? Haluatko jakaa upeat kokemustesi sekä muiden sukeltajien, että aloittelijoiden kanssa? Ota ensimmäinen askeleesi kohti sukellusalan ammattilaisen upeaa arkea! PADI Divemaster-ohjelma ei ole pelkkä sukelluskurssi,  ohjelma on vuorovaikutusta kouluttajan kanssa, upeita sukelluksia, mielenkiintoisia aiheita.

Kurssi aloitetaan pakollisilla teoria- ja allasharjoituksilla, joilla joko varmistetaan kandidaattien riittävä tietotaitotaso tai vaihtoehtoisesti lähdetään kehittämään tasoa ammattilaiselta vaadittavalle tasolle. Ensimmäisten testien jälkeen kandidaatit toimivat kouluttajien oikeina käsinä oikeissa tilanteissa. Tulevat PADI Divemasterit näkevät kuinka kouluttaja toimii eri tilanteissa ja saavat itse itsenäisesti suorittaa erilaisia tehtäviä.

Teoriaosio on mahdollista suorittaa itsenäisesti PADI eLearningin avulla. Tällöin suoritat kouluttajan kanssa vain allasosiot ja käytännön harjoitukset. Kouluttaja tietysti kertoo erittäin mielellään mikäli asiat ovat vielä hieman epäselviä tai haluat muuten vain tietää lisää aiheesta. PADI eLearning on mahdollista aloitta missä ja milloin vain, ja sinulla on mahdollisuus suorittaa PADI Divemaster -kurssin kaikki teoriaosuudet omassa rauhassasi.

Ohjelman aikana tavallisista sukeltajista kasvaa johtajia, esimerkkejä ja ammattilaisia. Divemastereista ja heidän kouluttajistaan tulee usein pitkäaikaisia ystäviä ja tällä kurssilla onkin erityisen tärkeää saada itselleen harvinaisen pätevä ja esimerkillinen kouluttaja, joka pystyy toimimaan esikuvana ja “mentorina”.


PADI IDC kouluttajakurssi

Sukelluskouluttajaksi? Muistatko kun ensimmäisellä sukelluskurssillasi kouluttaja tiesi kaiken. Olet kuullut upeita tarinoita Karibian paratiisisaarilla elävistä sukelluskouluttajista tai katsonut vierestä kun Suomen upeassa talvessa jääsukelluskouluttaja vie innokkaita oppilaita jäiden alle. Tämä kaikki on mahdollista PADI IDC-kurssilla ja sen jälkeen.

Ota seuraava askel sukellusurallasi ja ryhdy ammattilaiseksi. Ole esikuvana aloittaville sukeltajille ja nauti hurmoksesta innokkaiden oppilaiden silmissä, kun he ottavat ohjauksessasi ensimmäisen kosketuksensa pintaa syvemmälle. Pääset muuttamaan ihmisten elämää viemällä heitä paikkoihin, joihin he eivät muuten pääse.

Sea Safety on yksi suomen vanhimmista sukelluskeskuksista ja maamme johtavia sukelluskouluttajien valmentajia. Kouluttajakurssimme ei ole helppo, itseasiassa kurssi on erittäin vaativa. Opetus ja valmennus on kuitenkin ensiluokkaista ja vaativalla kurssilla saat parhaat mahdolliset valmiudet toimian vaativissa koulutustilanteissa.

Sea Safety on yksi Suomen johtavista IDC -sukelluskeskuksista. Meillä PADI IDC -kukelluskouluttajakurssi ei ole pelkkää sukelluksen opettelua, vaan kurssilla sinua valmennetaan myös sukellukseen liittyvään liiketoimintaan. Kurssin aikana tutustut pohjoismaiden johtaviin sukellusalan ammattilaisiin, jotka auttavat sinua nyt ja tulevaisuudessa. Kurssin jälkeen voit tyytyä lomilla joskus vetämään muutamia sukelluskursseja tai voit vaikka perustaa oman sukelluskeskuksen Karibialle. Sea Safetyn ammattilaisilla on sukellusalan parhaat yhteydet ympäri maailmaa.


PADI eLearning

-Opiskelua joustavasti missä ja milloin sinulle sopii

PADI eLearning -järjestelmä mahdollistaa sukelluskurssien teoriaosuuksien opiskelun itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. PADI eLearning siis helpottaa sukelluksen aloittamista ja kurssien käymistä kiireisen elämän keskellä.

PADI eLearning -järjestelmällä voit opiskella kaikki valitsemasi sukelluskurssin teoriaosuudet. Kouluttajamme ovat kuitenkin aina puhelinsoiton päässä tai järjestelmän kautta lähetettävän viestin takana vastaamassa kysymyksiisi, mikäli jokin asia pohdituttaa tai jää epäselväksi. Kun online-opiskelu on suoritettu kokonaan, opitut asiat tarkistetaan ja käydään läpi, minkä jälkeen päästään harjoittelemaan sukeltamista altaassa.

Kaikki PADI eLearning kurssit löydät tästä.

Huom! Jotkut Padi eLearning online-kurssit saattavat olla vain Englanniksi.