AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Sukellusmatkat

– koe maailma pintaa syvemmältä.

Sea Safetyn sukellusmatkoilla pääset nauttimaan unohtumattomista elämyksistä. Lähde kanssamme sukeltamaan valashaiden kanssa Thaimaan Similanille, tutkimattomille hylyille Sevastopoliin tai vaikka perinteiselle unelmasafarille Punaisenmeren upeisiin maisemiin! Matkoihimme sisältyy aina ensiluokkaista ohjelmaa niin aaltojen alla kuin kuivalla maallakin.

Olemme valinneet parhaita sukellusmatkakohteita ympäri maailmaa. Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen kouluttaja sekä matkanjohtaja, joka pitää huolen palvelutasosta ja järjestää haluttaessa mielenkiintoisia jatkokursseja reissujen aikana.

Pääyhteistyökumppaneinamme matkojen järjestäjinä toimivat mm. Scuba Travel Scandinavia, Tjäreborg, Aikamatkat ja Noste Dive. Lisäksi toimimme yhteistyössä kohteissa paikallisten sukellusoperaattorien kanssa. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin ja edellytämme kaikilta kumppaneilta tinkimättömyyttä turvallisuudessa ja palvelun laadussa. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme ensiluokkaisia, huollettuja, luotettavia ja toimivia vuokravarusteita, hyvää hygieniaa ja oikeaa asennetta.

Valitse sopiva matka ryhmämatkatarjonnastamme tai pyydä meitä räätälöimään sinulle toiveidesi mukainen unelmaloma.

Ota yhteyttä: diving@seasafety.net tai +358 9 4544 600