Huolto

– me pidämme varusteistasi hyvää huolta.

Sukellusvarusteiden huolto ja kunnossapito pidentää varusteiden käyttöikää sekä varmistaa niiden turvallisuuden käytössä. Huoltamattomat varusteet saattavat johtaa turhiin vaara- ja stressitilanteisiin veden alla, mitkä voitaisiin välttää asianmukaisella varusteiden kunnossapidolla ja huollolla.

Huollamme kaikki sukellusvarusteet taidolla ja tarkkuudella. Ammattitaitoinen huolto onkin meille kunnia-asia – siksi tarjoamme kaikille huolloillemme kolmen kuukauden takuun. Huoltotakuumme koskee työssä käytettyjä varaosia sekä työtä.

Huollamme regulaattorit, vaihdamme myös paristot sukellustietokoneisiin, kuivaamme ja tarkistamme säiliösi, teemme parhaamme korjataksemme kastuneen valaisimesi ja huollamme nosteenhallintavälineesi. Hoidamme myös säiliösi koeponnistuksen puolestasi. Emme anna tasapainotusliivillesi pelkkää valohoitoa, vaan testaamme sen vuotojen varalta, puhdistamme ja desinfioimme sisältä ja ulkoa sekä huollamme täyttölaitteet.

Huoltamiamme merkkejä ovat mm. Scubapro, Scubatech, Tecline, Suunto, Poseidon, Interspiro, Coltri, HOG, Apeks, Mares ja Aqualung. Mikäli et löydä omaa merkkiäsi, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin katsotaan, mitä voimme tehdä!
Yhteystiedot

Aukioloajat:
Ma–pe 10–18
La 10–14

Oy Sea Safety Scandinavia Ltd
Mannerheimintie 17
(Töölön kisahalli)
00250 Helsinki

Puh: +358 9 4544 600
Email: diving@seasafety.net

© Oy Sea Safety Scandinavia Ltd