AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Huolto

– Me pidämme varusteistasi hyvää huolta.

Sukellusvarusteiden huolto ja kunnossapito pidentää varusteiden käyttöikää, sekä varmistaa niiden turvallisuuden käytössä. Huoltamattomat varusteet saattavat johtaa turhiin vaara- ja stressitilanteisiin veden alla, mitkä voitaisiin välttää asianmukaisella varusteiden kunnossapidolla ja huollolla.

Huollamme kaikki sukellusvarusteet taidolla ja tarkkuudella. Ammattitaitoinen huolto onkin meille kunnia-asia – siksi tarjoamme kaikille huolloillemme kolmen kuukauden takuun. Huoltotakuumme koskee työssä käytettyjä varaosia sekä työtä.

Huollamme regulaattorit, vaihdamme myös paristot sukellustietokoneisiin, kuivaamme ja tarkistamme säiliösi, vaihdamme mansetit melontapukuusi, teemme parhaamme korjataksemme kastuneen valaisimesi ja huollamme nosteenhallintavälineesi. Hoidamme myös säiliösi koeponnistuksen puolestasi. Emme anna tasapainotusliivillesi pelkkää valohoitoa, vaan testaamme sen vuotojen varalta, puhdistamme ja desinfioimme sisältä ja ulkoa sekä huollamme täyttölaitteet.

Huoltamiamme merkkejä ovat mm. Scubapro, Scubatech, Tecline, Suunto, Poseidon, Interspiro, Coltri, HOG, Apeks, Mares ja Aqualung. Mikäli et löydä omaa merkkiäsi, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin katsotaan, mitä voimme tehdä!

  • Regulaattorisetin tarkistus 35,00€
  • Regulaattorisetin huolto alk. 125,00€
  • Sukelluskellon pariston vaihto alk. 40,00€
  • Säiliön sisäpuolinen kunnon tarkistus, kuivatus ja täyttö 35,00€
  • Kuivapuvun rannemansetin vaihto (lateksi) alk. 60,00€ / hiha
  • Kuivapuvun kaulamansetin vaihto (lateksi) alk. 125,00€ / puku