AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Ulkomaan matkat

Pakkaa välineesi ja varaa sukellusmatka meidän kauttamme! Sea Safetyn sukellusmatkoilla nautit henkilökohtaisesta palvelusta ja unohtumattomista elämyksistä. Lähde kanssamme sukeltamaan valashaiden kanssa Thaimaan Similanille, tutkimattomille hylyille Sevastopoliin tai perinteiselle unelmasafarille Punaisenmeren upeisiin maisemiin. Matkoihimme sisältyy aina ensiluokkaista ohjelmaa niin aaltojen alla kuin pinnallakin.

Olemme valinneet parhaita kohteita ympäri maailmaa, joihin et varmasti tule pettymään. Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen kouluttaja ja matkanjohtaja, joka pitää huolen palvelutasosta ja järjestää haluttaessa mielenkiintoisia jatkokursseja reissujen aikana. Pääyhteistyökumppaneinamme matkojen järjestäjinä toimivat mm. Scuba Travel ScandinaviaTjäreborg ja Raya Divers.

Lisäksi toimimme yhteistyössä kohteissa paikallisten sukellusoperaattorien kanssa. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin ja kaikilta edellytetään tinkimättömyyttä turvallisuudesta ja palvelun laadusta. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme ensiluokkaisia, huollettuja, luotettavia ja toimivia vuokravarusteita, hyvää hygieniaa ja ennen kaikkea oikeaa asennetta.

Onko mielessä jokin kohde Suomessa tai ulkomailla, jonne haluaisit sukeltamaan? Mikäli emme tarjoa kalenterissamme kyseistä matkaa, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä niin katsomme yhdessä voisimmeko toteuttaa sukellusmatkan kyseiseen kohteeseen.

15 - 24maaliskuu

Sukellussafari Saudi-Arabian rannikolla keväällä 2024 (15.3. – 24.3.2024)

15 maaliskuun, 202424 maaliskuun, 2024 3 390,00 € alv Unlimited tickets Kurssit, Matkat, Ulkomaan matkat
Näytä tiedot

No Events Found