AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Ulkomaan matkat

Pakkaa välineesi ja varaa sukellusmatka meidän kauttamme! Sea Safetyn sukellusmatkoilla nautit henkilökohtaisesta palvelusta ja unohtumattomista elämyksistä. Lähde kanssamme sukeltamaan valashaiden kanssa Thaimaan Similanille, Tutkimattomille hylyille Sevastopoliin tai perinteiselle unelmasafarille Punaisenmeren upeisiin maisemiin. Matkoihimme sisältyy aina ensiluokkaista ohjelmaa niin aaltojen alla kuin pinta-ajallakin.

Olemme valinneet parhaita kohteita ympäri maailmaa, joihin et varmasti tule pettymään. Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen kouluttaja ja matkanjohtaja, joka pitää huolen palvelutasosta ja järjestää haluttaessa mielenkiintoisia jatkokursseja reissujen aikana. Pääyhteistyökumppaneinamme matkojen järjestäjinä toimivat mm. Scuba Travel ScandinaviaTjäreborgAikamatkat ja Noste Dive.

Lisäksi toimimme yhteistyössä kohteissa paikallisten sukellusoperaattorien kanssa. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin ja kaikilta edellytetään tinkimättömyyttä turvallisuudesta ja palvelun laadusta. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme ensiluokkaisia, huollettuja, luotettavia ja toimivia vuokravarusteita, hyvää hygieniaa ja ennen kaikkea oikeaa asennetta. 


TULEVAT MATKAT 2021

MALEDIIVIT 19. – 27.11.2021

Vain yksi silmäys siihen mitä Malediivit tarjoaa, riittää paljastamaan, miksi monet sukeltajat pitävät tätä paikkaa yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista. Malediivit koostuu sarjasta atolleja ja saaria, jotka hädin tuskin yltävät merenpinnan yläpuolelle, tarjoten auringonpaistetta ympäri vuoden, paratiisimaisia valkoisia hiekkarantoja sekä trooppisia sukelluskokemuksia, jotka jäävät mieleen loppuiäksi.

Tule kanssamme kokemaan Malediivien kauneus sukellussafarilla!


 

TIEDOTE!  Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi suurin osa ulkomaan sukellusmatkoistamme on siirretty myöhemmäksi. Asiakkaiden sekä työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Tulevat matkat löydät alla olevasta kalenterista. 

19 - 27marraskuu

Sukellussafari Malediiveille

19 marraskuun, 202127 marraskuun, 2021 2 995,00 € alv Unlimited tickets Matkat, Ulkomaan matkat
Näytä tiedot