Ulkomaan matkat

Pakkaa välineesi ja varaa sukellusmatka meidän kauttamme! Sea Safetyn sukellusmatkoilla nautit henkilökohtaisesta palvelusta ja unohtumattomista elämyksistä. Lähde kanssamme sukeltamaan valashaiden kanssa Thaimaan Similanille, Tutkimattomille hylyille Sevastopoliin tai perinteiselle unelmasafarille Punaisenmeren upeisiin maisemiin. Matkoihimme sisältyy aina ensiluokkaista ohjelmaa niin aaltojen alla kuin pinta-ajallakin.

Olemme valinneet parhaita kohteita ympäri maailmaa, joihin et varmasti tule pettymään. Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen kouluttaja ja matkanjohtaja, joka pitää huolen palvelutasosta ja järjestää haluttaessa mielenkiintoisia jatkokursseja reissujen aikana. Pääyhteistyökumppaneinamme matkojen järjestäjinä toimivat mm. Scuba Travel ScandinaviaTjäreborgAikamatkat ja Noste Dive. Lisäksi toimimme yhteistyössä kohteissa paikallisten sukellusoperaattorien kanssa. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin ja kaikilta edellytetään tinkimättömyyttä turvallisuudesta ja palvelun laadusta. Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme ensiluokkaisia, huollettuja, luotettavia ja toimivia vuokravarusteita, hyvää hygieniaa ja ennen kaikkea oikeaa asennetta. 

 

TIEDOTE! 

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi suurin osa ulkomaan sukellusmatkoistamme on siirretty myöhemmäksi. Asiakkaiden sekä työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Tulevat matkat löydät alla olevasta kalenterista. Huomioithan, että varhaisimmat matkat alkavat vasta maaliskuussa 2021.

26 maaliskuu - 03 huhtikuu

Malediivit Liveboard – 2021

maaliskuu 26, 2021huhtikuu 3, 2021
Unlimited tickets Matkat, Ulkomaan matkat
Näytä tiedot

Yhteystiedot

Aukioloajat:
Ma–pe 10–18
La 10–14

Oy Sea Safety Scandinavia Ltd
Mannerheimintie 17
(Töölön kisahalli)
00250 Helsinki

Puh: +358 9 4544 600
Email: diving@seasafety.net

© Oy Sea Safety Scandinavia Ltd