Sukelluskokeilu

– Ensikosketus pinnan alle, turvallisesti!

Sukelluskokeilussa pääset yhdessä ammattitaitosen sukelluskouluttajan kanssa kokemaan miltä tuntuu hengittää veden alla. Pääset tuntemaan painottomuuden, jota et ole koskaan ennen elämässäsi kokenut. Sukelluskokeilu on avaimesi vedenalaiseen maailmaan!

Voit tulla kokeilemaan sukellusta yksin tai kavereiden kanssa – järjestämme  myös yksityistapahtumia, kuten yritystilaisuuksia ja polttareita. Järjestämme kokeilut Pohjoismaiden syvimmässä, vain sukelluskäyttöön tarkoitetussa altaassa Sukellusareenalla Veikkolassa tai LiikuntaMyllyn tiloissamme miellyttävässä 28-asteisessa koulutusaltaassa. Sukelluskokeiluun sinun tarvitsee ottaa mukaan vain uima-asu, pyyhe sekä avoin ja utelias mieli. Kaikki muut varusteet kuuluvat sukelluskokeilun hintaan. 

TÄRKEÄÄ! Ennen kokeilua käythän läpi terveysselvityslomakkeen alla. Mikäli vastaat johonkin kyselyn kohtaan ’kyllä’, tarvitset lääkärintodistuksen sukelluskokeilua varten.

Mikäli haluat oppia lisää ja suorittaa sukelluskortin kokeilun jälkeen, se onnistuu helposti  PADI Open Water laitesukelluksen peruskurssilla. Järjestämme laitesukelluksen peruskursseja joka toinen viikko, ympäri vuoden.

Varaa oma sukelluskokeilusi 09 4544 600 tai diving@seasafety.net

Lataa terveysselvityslomake PDF muodossa tästä!

SUKELLUSKOKEILU

80,00€ / hlö


Meillä voit asioida turvallisesti

THL:n tutkimuksen ja tiedotteen mukaan koronavirus ei pääse leviämään klooratussa vedessä. Uima-allasvesissä käytetään aina desinfiointikemikaalina klooriyhdisteitä, joiden ansiosta virukset tuhoutuvat nopeasti uima-allasveteen joutuessaan. Allasveden laatu testataan säännöllisesti koulutusaltaistamme. Lisää koronaviruksesta ja vesiturvallisuudesta pääset lukemaan: https://thl.fi/…/vesi/koronavirus-ja-vesiturvallisuus. Jokaisella sukeltajalla on käytössä omat välineet eikä välineitä jaeta. Varusteiden desinfiointia ja pesua on tehostettu samoin kuin koulutuspaikkojen pintojen pesua sekä desinfiointia. Koulutukset toteutetaan pienryhmissä ylimääräisten kontaktien välttämiseksi.


Yhteystiedot

Aukioloajat:
Ma–pe 10–18
La 10–14

Oy Sea Safety Scandinavia Ltd
Mannerheimintie 17
(Töölön kisahalli)
00250 Helsinki

Puh: +358 9 4544 600
Email: diving@seasafety.net

© Oy Sea Safety Scandinavia Ltd