Onko sukeltaminen turvallista korona-aikana? Entä uskaltaako lähteä laitesukelluskurssille? Kyllä uskaltaa.

THL:n tutkimuksen ja tiedotteen mukaan koronavirus ei pääse leviämään klooratussa vedessä. Uima-allasvesissä käytetään aina desinfiointikemikaalina klooriyhdisteitä, joiden ansiosta virukset tuhoutuvat nopeasti uima-allasveteen joutuessaan. Allasveden laatu testataan säännöllisesti koulutusaltaistamme. Lisää koronaviruksesta ja vesiturvallisuudesta pääset lukemaan: https://thl.fi/…/vesi/koronavirus-ja-vesiturvallisuus. Jokaisella sukeltajalla on käytössä omat välineet eikä välineitä jaeta. Varusteiden desinfiointia ja pesua on tehostettu samoin kuin koulutuspaikkojen pintojen pesua sekä desinfiointia. Koulutukset toteutetaan pienryhmissä ylimääräisten kontaktien välttämiseksi.


PADI Open Water Diver

-Laitesukelluksen peruskurssi

Haluatko oppia sukeltamaan ja kokea seikkailuja vedenalaisessa maailmassa? Oletko haaveillut leijuvasi painottomana värikkäiden korallien, kimaltelevien kalaparvien tai kenties Suomalaisten järven maisemissa ahventen keskellä? Tule kanssamme PADI Open Water diver kurssille! Kurssi on maailman suosituin ja laajimmin tunnustettu laitesukelluksen peruskoulutusohjelma. Sen ovat käyneet jo miljoonat sukeltajat eri maissa ja päässeet sen kautta tutustumaan vedenalaisen maailman ihmeisiin.

Kurssi FULL (avovesisuorituksilla) 495,00€

Kurssi REF (ilman avovesiä) 395,00€

Kurssi FULL (avovesisuorituksilla) 495,00€

Kurssi REF (ilman avovesiä) 395,00€

ALLASHARJOITUKSET tehdään Sukellus Areenan yksityisaltaalla. Siellä on Suomen ehkä parhaat harjoitustilat sukelluskoulutukseen. Kaikki koulutuksessa tarvittavat varusteet ja laitteet löytyy Sukellus Areenalta. ks. www.sukellusareena.com
Allasosuudessa sovelletaan teorian opit taidot käytäntöön. Altaassa opit turvallisesti kokeneen kouluttajamme valvonnassa kaikki laitesukelluksen perustaidon, varusteiden käytön sekä turva- ja hätämenettelyt viidessä eri harjoitusmodulissa.
Allasharjoittelu kestää normaalisti kaksi päivää.

AVOVESISUKELLUKSET tehdään neljä erillistä avovesisukellusta jossakin hyvässä lähikohteessa, ja hiotaan altaassa opittuja taitoja oikeassa avovesiympäristössä.
Avovesiharjoitusten aikana pääset yleensä myös tutustumaan merenalaiseen kasvistoon ja eläimistöön. Esimerkiksi järvissä Ahven on hyvin tuttu vieras kurssilaisten ympärillä.

AVOVESIHARJOITUKSET voit suorittaa myös etelän matkan yhteydessä. Tässä tapauksessa saat allasharjoitusten jälkeen ns. siirtopaperin, joilla voit jatkaa kurssisi
loppuun jossakin valitsemassasi etelän sukelluskohteessa. Autamme mielellämme sopivan sukelluskeskuksen löytämisessä matkakohteessasi.

KURSSIN SISÄLTÖ JA KUVAUS
Kurssi koostuu kolmesta osasta, teoriaosuudesta, allasharjoittelusta sekä avovesiharjoituksista. Suoriuduttuasi näistä saat kansainvälisen PADI OWD laitesukeltajan luokituksen, jolla voit itsenäisesti sukeltaa toisen luokitetun
sukeltajan kanssa missä tahansa 18 metrin syvyyteen asti (juniorilla 12 metriin asti). Teoriaosuudessa opit laitesukeltamiseen liittyvistä varusteista, paineen vaikutuksesta, turvallisuussäännöistä, sukelluksen suunnittelusta, vedenalaisesta ympäristöstä ja paljon muusta. Teoriaosuuden voi opiskella kirjasta ja nyt myös verkossa tehokkaasti omalta kotikoneelta.

JÄRJESTÄMME LAITESUKELLUKSEN PERUSKURSSEJA LÄPI VUODEN

PADI eLearning

– opiskelua joustavasti missä ja milloin sinulle sopii.

PADI eLearning -järjestelmä mahdollistaa sukelluskurssien teoriaosuuksien opiskelun itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. PADI eLearning siis helpottaa sukelluksen aloittamista ja kurssien käymistä kiireisen elämän keskellä.

PADI eLearning -järjestelmällä voit opiskella kaikki valitsemasi sukelluskurssin teoriaosuudet. Kouluttajamme ovat kuitenkin aina puhelinsoiton päässä tai järjestelmän kautta lähetettävän viestin takana vastaamassa kysymyksiisi, mikäli jokin asia pohdituttaa tai jää epäselväksi. Kun online-opiskelu on suoritettu kokonaan, opitut asiat tarkistetaan ja käydään läpi, minkä jälkeen päästään harjoittelemaan sukeltamista altaassa.

Tällä hetkellä voit opiskella kurssien teoriaosuudet PADI eLearning -järjestelmällä:

PADI Open Water Diver – Laitesukellusksen peruskurssi

Toistaiseksi kaikki PADI eLearning online-kurssit ovat englanninkielisiä.

Yhteystiedot

Aukioloajat:
Ma–pe 10–18
La 10–14

Oy Sea Safety Scandinavia Ltd
Mannerheimintie 17
(Töölön kisahalli)
00250 Helsinki

Puh: +358 9 4544 600
Email: diving@seasafety.net

© Oy Sea Safety Scandinavia Ltd