AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Aloita uusi upea harrastus!

Kokeilu- ja perhetunnit 25€/hlö

Haluaisitko uida kuin merenneito tai merensoturi? Suositeltavaa on aloittaa harrastaminen kokeilu- tai perhetunnilla, jolloin useimmat ovat ensikertalaisia. Näille tunneille vaadittava uimataito on vähintään 5m ja pitää uskaltaa sukeltaa. Järjestetään kuukausittain sekä kysynnän mukaan.

Alkeiskurssit 69€/hlö

Alkeiskurssilla opit useimmat merenneitouintiin tarvittavat tiedot ja taidot. Kolmen kerran kurssit pyörivät kesäkeskiviikkoisin klo 16-17, sekä kysynnän mukaan myös muina päivinä. Kurssille tulevan tulisi osata uida vähintään 25 metriä sekä osata sukeltaa. Seuraavat kurssit alkavat 29.6. & 20.7. Ilmoittaudu mukaan 040 6463 665. Tarvittava osallistujamäärä on 3, jotta kurssi toteutuu.

Kesäuinnit 25€/hlö

Kaikki lajin harrastajat treenaavat samaan aikaan arki-iltaisin 17.30-19. Tsekkaa päivät merenneitokalenterista (keskiviikko klo 17.30-19 on vakkaripäivä, muut päivät vaihtelevat!) tai seuraa meitä somessa @helsinkimermaidschool tai @helsinginmerenneitokoulu.

Merenneitoleirit: 1 pv leiri 44€ – 3 pv leiri 100€

Merenneitoleirejä järjestetään koko kesän ajan tiistaista torstaihin klo 11-14. Leireillä leikitään, taiteillaan ja tietenkin uidaan, sukellellaan,  merenneitojoogaillaan sekä tutustutaan muihin merenneitoihin ja vesimiehiin. Voit osallistua leirille yhdeksi päiväksi tai kolmeksi päiväksi. Leirit löytyvät nyt merenneitokalenterista!

Merenneitosynttärit- ja polttarit (2h)  alk. 280€

Haluaisitko järjestää ikimuistoiset syntymäpäivät tai polttarit? Varaa merenneitokoulu ja merenneito-ope omalle porukalle haluamallesi ajalle. Viikonloput ovat pääsääntöisesti yksityisvarauksia (synttärit, polttarit, tyky) varten. Ota yhteyttä 040 6463 665 / info@helsinginmerenneitokoulu.fi, mikäli haluaisit järjestää yksityistilaisuuden tiloissamme.

Helsingin Merenneitokoulun tunneille ilmoittautuminen:

Alla olevassa kalenterissa näkyy kaikki kesän viikoittaiset tunnit sekä kuukausittaiset kokeilu- ja perhetunnit. Valitse sopiva ryhmä ja päivä ja ilmoittaudu/ilmoita lapsesi tunnille. Klikkaamalla kalenteriin merkittyjä tunteja näet lisää tietoa tuntien sisällöistä ja hinnoista sekä pääset ostamaan lipun.

Ilmoitathan osallistumisestasi myös merenneitopuhelimeen numeroon 040 646 3665, jotta ohjaaja tietää tulijoiden määrän.

MIKÄLI SINULLA ON 5 TAI 10 KERRAN KORTTI, LAHJAKORTTI tai maksat kortilla paikan päällä, ilmoittaudu tunnille suoraan merenneitopuhelimeen.

Kiitos! Nähdään tunneilla! <3

Terkuin Sessa, Mimmu, Anita & Noora
Merenneito-opet