AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Tämä tapahtuma on mennyt

MERITÄHDET, (5-8v.), Pe. 9.2.2024 klo 17:00-17:40

35,00 € alv

Loppuunmyyty

Hyppää mukaan pyrstöilyn ihmeelliseen maailmaan!

MERITÄHDET – merenneitouinnin lasten ryhmä harrastaa tiistaisin joka viikko. MERITÄHDET  sopii erinomaisesti perheen pienemmille uimareille, joilta löytyy uimataito, mutta jotka tarvitsevat vielä tukea uimisessa tai uittajaa altaassa. Ikähaarukaltaan meritähdet ovat noin 5-8 vuotiaita.  Jokaiseen treenikertaan kuuluu 40min ohjausta opettajan kanssa. MERITÄHTIEN tunnit ovat kevyitä ja leikkipanotteisia yhteisiä harrastushetkiä, joihin vanhemmat pääsevät halutessaan mukaan. Treenikerroilla on 15min pukuhuone/-sauna aikaa ennen  ja jälkeen treenikerran.

Asioita, joita tulet muun muassa oppimaan treenikerroilla:

  • Merenneidon pyrstöllä uiminen
  • Vesiturvallisuus pyrstön kanssa
  • Pyrstön oikea pukeminen ja riisuminen
  • Miten sukeltaa pyrstön kanssa
  • Temppuja, kuplasuukkoja
  • Merenneitoleikkejä
  • Merenneitojoogaa

Jokaisen treenikerran sisältö katsotaan aina ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan.

 

OSALLISTUMINEN:

Treenikerralle osallistumisen vaatimuksena on omata jo auttava uimataito. Huomioittehan, että uimataidottomat lapset eivät turvallisuus syistä voi osallistua harrastusryhmään. Omaa pyrstöä et treenikerroille tarvitse sillä saat sen lainattua kätevästi meiltä. Treenikerran hintaan sisältyy aina lainapyrstö. Mikäli osallistuva uimari tarvitsee uittajaa altaaseen, osallistuu huoltaja tällöin tunnille uittajan roolissa (huoltajasta/uittajasta ei peritä erikseen maksua).

Tulethan uimaan vain täysin terveenä. Siirräthän uintikertasi myöhemmäksi jos koet itsesi muuten kipeäksi.

 

MITÄ MUKAAN:

Hintaan kuuluu kaikille harjoittelukerroille lainapyrstö. Sopiva pyrstö ja monoräpylä valitaan kurssilaisen mukaan ennen jokaista uintikertaa yhdessä ohjaajan kanssa. Meiltä voit myös tarvittaessa ostaa oman pyrstön jo vaikka heti ensimmäiselle allaskerralle. Kurssille tarvitset mukaan vain:

  • Oma uimapuku
  • Pyyhe ja pesuvälineet (+laudeliina)
  • Uimalasit tai sukellusmaski
  • Reippaan mielen

 

KURSSIAIKATAULU:

Joka tiistai klo 17:00-17:40. KOULUN OVET AUKAISTAAN 15min ENNEN KURSSIN ALKUA!

Maksimi osallistujamäärä 8 hlöä per treenikerta. Treenikerran toteutumiseksi vaadimme vähintään 4 osallistujaa / treenikerta. Mikäli treenikerta ei toteudu jostain syystä, siitä ilmoitetaan jokaiselle osallistujilla erikseen henkilökohtaisesti.

 

PAIKKA:

Paikkana toimii merenneitoilualtaamme  LiikuntaMyllyssä Helsingin Myllypurossa, Jauhokuja 3.  Tilamme on teemoitettu merenneitoiluun sopivaksi erilaisin valaistus- ja sisustuskeinoin. Katossamme pyörivät värivalot  sekä jopa sukelluslelumme on merenneitoteeman mukaisia. Käytössämme on kaksi yksityistä pukuhuone- ja saunatilaa sekä yksityinen allastila. Allas on miellyttävät 28 astetta lämmin ympäri vuoden. Syvyyttä altaassa on matalassa päädysä 1.10m ja syvässä päädyssä 1.85m . Käynti allastiloihin on LiikuntaMyllyn takaa Jauhokujan puolelta Ovi A1, Tacklan liikkeen vierestä. Alakäytävälle pääset myös metron LiikuntaMyllyn puoleiselta uloskäynniltä.

Meille pääset helposti bussilla tai metrolla (LiikuntaMyllyn eteen) tai omalla autolla. Pysäköintitilaa löydät suoraan A1 oven edestä (maksullinen, EazyPark) tai LiikuntaMyllyn päädystä (terveyskeskuksen pääty, kiekollinen)

 

Pidetään toisistamme huolta. Tervetuloa harrastamaan turvallisesti. Kiitos, että välität!