AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Tämä tapahtuma on mennyt
 

Laitesukelluksen Peruskurssi – PADI Open Water Diver (23.5., 25.5. & 28.5.)

Puhelin nr.
+358 9 4544 600

490,00 € – 599,00 € alv

Poista



Osastot: ,

Huom. 13.9 eteenpäin alkavien kurssien avovedet suoritetaan keväällä 2023.

 

Kurssin aikataulu:

Teoria:

Ti 23.5.2023        klo  17:00-20:30  Kisahalli Helsinki (Sea Safety Scandinavian liike, Mannerheimintie 17)

 

Allasharjoitukset:

To 25.5.2023      klo  17:00-21:00 Myllypuron Liikuntamylly (Jauhokuja 3)

Su 28.5.2023       klo  10:00-16:00

 

Haluatko oppia sukeltamaan ja kokea seikkailuja vedenalaisessa maailmassa? Oletko haaveillut leijuvasi painottomana värikkäiden korallien, kimaltavien kalaparvien tai kenties Suomalaisten järvien maisemissa ahventen keskellä?

Tule kanssamme PADI Open Water Diver-kurssille!

PADI:n OWD-kurssi on maailman suosituin ja tunnustetuin laitesukelluksen peruskoulutusohjelma. Kurssin ovat käyneet jo miljoonat sukeltajat ympäri maailmaa. Haluatko sinä olla yksi heistä ja liittyä sukeltajien ihmeelliseen maailmaan? OWD-kurssiin kuuluu itseopiskeluosio sekä allas- ja avovesiharjoituksia. Kurssin jälkeen saat sukeltaa toisen luokitetun sukeltajan kanssa missä vain, aina 18 metrin syvyyteen asti.

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

Laitesukelluksen peruskurssi koostuu kolmesta osasta: teoriaosuudesta, allasharjoittelusta sekä avovesiharjoituksista. Suoriuduttuasi näistä saat kansainvälisen PADI Open Water Diver laitesukeltajan luokituksen.

Kurssin hinta sisältää:
• PADI Open Water Diver oppimateriaalin itseopiskeluun
• Yksi teoriailta Kisahallilla
• Kaksi erillistä allasharjoitusta kouluttajan kanssa
• Kurssilla tarvittavat sukellusvarusteet (poislukien omat perusvälineet)
• Ilman täytön kaikille sukelluksille
• eCard (sähköinen luokitus laitesukeltamiseen)
• DAN-sukeltajavakuutuksen kurssin ajaksi.

 

OWD kurssin sisältö
•Kesto: 2 allasharjoituspäivää + teoria (lisäksi kaksi avovesisukelluspäivää)
• Vaatimukset: Vähintään 10 vuoden ikä, olet perusterve ja omaat kohtuullisen uimataidon (200m+kellunta)
• Hinta: Alkaen 490€ sis. Alv.
• PADI OWD -kurssin täydelliset sähköiset tai paperiset materiaalit
• Allasharjoitukset Liikuntamyllyn ja Sukellus-Areenan yksityisaltailla, sekä neljä sukellusta luonnonvesillä mikäli suorittaa koko kurssin     kanssamme
• Pätevät ja ammattimaiset sukelluskouluttajat
• PADI OWD – sertifiointi

 

Kurssilla tarvitset:
• Terveysselvitys:  Täytä tästä.
• Omat perusvälineet (Maski, snorkkeli, räpylät, tossut sekä hanskat)

Mikäli sinulla ei ole omia perusvälineitä voit vuokrata ne kauttamme tai ostaa oppilasalennuksella liikkeestämme!

Teoriaosuus
Teoria aloitetaan kurssin ensimmäisenä päivänä (tiistaina) Mannerheimintie 17 koulutustiloissamme. Teoriaosuuteen pääset tutustumaan jo ennakkoon kurssikirjasta tai nyt myös helposti verkosta omalta tietokoneeltasi. Itseopiskelumateriaalin saat kurssin varauksen yhteydessä. Teoriaillan aikana opit laitesukeltamiseen liittyvistä varusteista, paineen vaikutuksesta, turvallisuussäännöistä, vedenalaisesta ympäristöstä ja paljon muusta.

Allasharjoitukset
Allasharjoitukset tehdään Liikuntamyllyn sekä Sukellus-Areenan yksityisaltailla.  Liikuntamyllyn allas on matala (1.85m) ja lämmin, joten siellä on helppo ja miellyttävä aloittaa harjoittelemaan laitesukellusta. Sukellus-Areenalla. Sukellus-Areena on pohjoismaiden syvin allas (8m) ja siellä pääset turvallisesti tuomaan teorian käytäntöön kokeneiden kouluttajiemme valvonnassa.

Avovesisukellukset
Avovesisukelluksiin kuuluu neljä sukellusta luonnonvesillä. Avovesiharjoitusten aikana pääset kertaamaan altailla jo opittuja taitoja sekä tutustumaan vedenalaiseen kasvistoon ja eläimistöön. Esimerkiksi järvissä utelias ja pelkäämätön ahven on hyvin tuttu vieras kurssilaisten ympärillä.

 

Syyskuusta eteenpäin suosittelemme tekemään PADI Open Water Diver kurssin kuivapuvun kanssa. Olethan yhteydessä meihin mikäli haluat suorittaa OWD kurssin kuivapuvun kanssa!

JATKA KURSSI LOPPUUN ULKOMAILLA! Voit suorittaa kurssin avovesisukellukset loppuun myös etelän matkan yhteydessä. Tässä tapauksessa saat allasharjoitusten jälkeen meiltä itsellesi siirtopaperit, joilla voit jatkaa kurssisi loppuun jossain valitsemassasi etelän sukelluskohteessa. Autamme mielellämme sopivan sukelluskeskuksen löytämisessä matkakohteessasi. Tämä on suosittu vaihtoehto etenkin talviaikaan.

Kurkkaa meidän tulevat ulkomaanmatkat ja voit halutessasi tehdä avovedet kanssamme –> https://seasafety.net/ulkomaan-matkat/.

 

 



Lisätiedot

Vaihtoehdot

Kurssi + avovesiosuudet, Kurssi ilman avovesiosuudet