AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

Tämä tapahtuma on mennyt
 

Kuivapuvulla sukeltamisen erikoiskurssi – PADI Dry Suit Diver (19.10. & 23.10.2021)

249,00 € alv

Saatavilla!




 

Suomen vesistöiltä löytyy monia ällistyttävän upeita sukelluskohteita. Kun haluat tehdä viileämmissä vesissä sukeltamisesta turvallista, helppoa ja mukavaa on kuivapuku erinomainen valinta. Kuivapuvun käyttö tekee sukelluksesta miellyttävää ja lämmintä jopa äärimmäisissä lämpötiloissa. Ero korostuu entisestään, mikäli sukelluksen jälkeen ilma on kylmää. Kuivapuvun alla sinulla on lämmin miellyttävä aluskerrasto, etkä joudu riisumaan. Toisin kuin märkäpuku, kuivapuku pitää sinut ja puvun alla olevan vaatetuksen täysin kuivana.

Kuivapuvulla sukeltaminen on helppoa, mutta sinun tule tietää muutamia sukellusteknisiä asioita, opetella käyttämään puvun venttiilejä, ymmärtää kuivapuvun ilmatilojen vaikutus veden alla, sekä tutustua muutamiin mahdollisiin kuivapuvulla huomioon otettaviin ongelmatilanteisiin ja niiden ratkaisuun. Kurssilla taidot opetellaan ensin turvallisissa allasolosuhteissa, ennen kuin päästään avovesiin harjoittelemaan taitoja lisää.

Kurssin aikana tutustutaan erilaisiin kuivapukuihin ja materiaalivaihtoehtoihin sekä kuivapuvun huoltoon. Kurssiin kuuluu allasorientaatio sekä kaksi avovesisukellusta, joiden aikana harjoitellaan nosteenhallintaa kuivapuvulla.

Jatkaessasi sukellusharrastustasi Suomessa, hyödyt kuivapuvusta paljon, varsinkin viileämmillä vesillä syksyisin ja keväisin, sekä lähes jokaisella jatkokurssillasi. Erityisen paljon hyötyä kuivapuvusta tulee olemaan PADI Ice Diver – jääsukelluskurssilla ja PADI Rescue Diver -kurssilla.

HINTA 249,00€

EI KUIVAPUKUA?

Kurssia varteen tarvittavat varusteet saat vuokrattua Sukellus-Areenalta. Ilmoita vuokraustarpeesi ajoissa sukellus.areena@sunalahti.fi. Muista, että kuivapuvun sopivuus tulee sovittaa vielä ennen kurssin ajankohtaa. Varaathan tähän tarpeeksi aikaa. Kuivapuvun sovittamisen voit sopia Sukellus-Areenan kanssa. Lisää varusteista ja varustevuokrausten hinnoista löydät TÄÄLTÄ.

 

KURSSIN ALLASOSUUS 19.10.2021 klo 17:30-21:00 Sukellus-Areenalla (Turuntie 690A, Veikkola)

KURSSIN AVOVESIOSUUS 23.10.2021 klo 10:00-16:00 Iso-Melkutin, Räyskälä

 

Huom! Osallistuthan kurssille vain täysin terveenä. Mikäli sairastut tai koet flunssan kaltaisia oireita, siirräthän osallistumisesi myöhemmäksi. Kurssin loppuun suorittamisesta sovimme aina tapauskohtaisesti etkä tule menettämään yhtään kurssikertaa. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille ja sairastut, otathan pikaisesti yhteyttä diving@seasafety.net.
Kurssien aikana pyydämme teitä pitämään huolta hyvästä käsihygieniasta sekä aivastamaan ja yskimään oikein. Meiltä löydät aina käsidesiä sekä käsien pesu mahdollisuuden useammassa eri pisteessä. Pidäthän sopivan turvavälin muihin oppilaisiin ja kouluttajiin, jotka eivät kuulu seurueeseesi.