AUKIOLOAJAT

ma-pe 10-18

la 10–14

MERENNEITOUINNIN RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN:

TÄSTÄ KALENTERISTA LÖYDÄT KAIKKI TULEVAT JA KÄYNNISSÄ OLEVAT KURSSIT. VALITSE SINULLE SOPIVA PÄIVÄMÄÄRÄ JA ILMOITTAUDU HALUAMALLESI KURSSILLE. KLIKKAAMALLA KALENTERIIN MERKITTYJÄ KURSSEJA NÄET LISÄÄ TIETOA KURSSIN SISÄLLÖISTÄ, HINNOISTA SEKÄ PÄÄSET SUORAAN ILMOITTAUTUMAAN HALUAMALLESI KURSSILLE.

MIKÄLI SINULLA ON 5-KERRAN KORTTI, ILMOITTAUDU TUNNILLE helsinginmerenneitokoulu@gmail.com TAI WHATSAPPILLA 040 646 3665


Meillä voit asioida turvallisesti

COVID19 OHJEISTUS:

  • Aikuisten harrastusryhmät ovat 14.4. asti pienellä tauolla. Lasten ryhmät alle 12-vuotiaat jatkaa normaalisti tiistaisin ja keskiviikkoisin pienryhmissä. Voit myös varata omalle ryhmällesi yksityistunnin helsinginmerenneitokoulu@gmail.com

Helsingin Merenneitokoulu noudattaa viranomaisten ja alan yleisiä ohjeistuksia, jotta vierailusi meillä on turvallinen.  THL:n tutkimuksen mukaan ei ole näyttöä siitä, että koronavirus voisi levitä uima-allasvesien kautta. Uima-allasvesissä käytetään aina desinfiointikemikaalina klooriyhdisteitä, joiden ansiosta virukset tuhoutuvat nopeasti. Olemme ottaneet käyttöön seuraavat toimenpiteet vierailusi turvaaliseksi:

-Osallistuthan tunnille tai tuothan tunnille osallistuvan vain täysin terveenä. Mikäli koet flunssan kaltaisia oireita tai muuta vastaavaa oiretta siirräthän käyntikertasi myöhemmäksi kun olosi on parempi. Henkilökunnalla on oikeus poistaa oireileva oppilas tai huoltaja tilasta, mikäli tilanne sen vaatii. 

-Kunnioitathan muita osallistujia ja pidä muihin oppilaisiin sekä henkilökuntaan 2m turvavälin. Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää tilassa maskia, mikäli et ole altaassa. Henkilökuntamme käyttää maskia koko vierailusi ajan.

-Ohjatut ryhmäliikunnat toteutetaan pienryhmissä. Maksimi oppilasmäärä tunnille on 8 oppilasta per ryhmä. Tilassa on oppilaiden lisäksi vain ohjaaja. Ulkopuolisia, tunnille osallistumattomia henkilöitä emme tällä hetkellä valitettavasti ota tiloihin. Noudatamme avin määrittämää rajoitusta yksityisille liikuntapaikoille, jossa suositus on enintään 10 asiakasta tilassa. 

-Molemmat pukuhuoneet ovat asiakkaiden käytössä, jolloin turvavälit pystytään säilyttämään. Olemme lisänneet myös asiakasreittejä ja tiloista pystyy tunnin jälkeen poistumaan molempien pukuhuoneiden käytävälle johtavien ovien kautta kontaktien minimoimiseksi.

-Pukuhuoneissa joka otinen pukukaappi on käytössä. Toistaiseksi saunat eivät ole käytössä ohjatuille ryhmille (saunat käytössä vain yksityisvarauksille asiakkaan pyynnöstä).

-Tilastamme useamman käsien pesupisteen sekä käsien desinfiointi pisteen. Pesethän kätesi aina saapuessasi ja tarvittaessa yskit/aivastat oikein. 

-Vapaa uintivuorot, kynttiläuinti sekä merenneitouinnin yleiset kokeilut ovat hetkellisesti tauolla. Voit kuitenkin halutessasi tehdä esimerkiksi yksityisvarauksen merenneitouinnin kokeiluun tai vaikka varata uintivuoron omalle ryhmällesi laittamalla sähköpostia helsinginmerenneitokoulu@gmail.com.

-Vältämme laina sukellusmaskien ja uimalasien käyttöä tällä hetkellä. Tuothan siis tarvittaessa omasi tunnille. Meidän kautta pystyt myös shoppailemaan itsellesi omat uimalasit tai sukellusmaskin osoitteesta www.seasafety.net/shop

-Ilmoittautuminen kaikille tunneille tapahtuu aina ennakkoon. Täten pystymme hallitsemaan ryhmäkokoja. Täytäthän ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi. Yhteystietoja käytetään vain siinä tapauksessa, jos terveysviranomaiset pyytävät.

-Siivousta on tehostettu allastilassa sekä kuivatiloissa (pukuhuone, joogatila). Normaalien pesujen lisäksi kosketuspintojen kuten ovenkahvojen desinfiointia on lisätty. 

Pidetään toisistamme huolta. Tervetuloa harrastamaan turvallisesti. Kiitos, että välität!14 huhtikuu

Merenneitouinnin lasten ryhmä 2

huhtikuu 14, 2021 24,00 € alv 8 kpl jäljellä Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot
20 huhtikuu

Merenneitouinnin Lasten Ryhmä 1

huhtikuu 20, 2021 24,00 € alv 8 kpl jäljellä Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot
21 huhtikuu

Merenneitouinnin lasten ryhmä 2

huhtikuu 21, 2021 24,00 € alv 8 kpl jäljellä Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot
21 huhtikuu

Merenneitouinnin Aikuisten Ryhmä

huhtikuu 21, 2021 24,00 € alv There are no ticket available at this time. Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot
27 huhtikuu

Merenneitouinnin Lasten Ryhmä 1

huhtikuu 27, 2021 24,00 € alv 8 kpl jäljellä Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot
28 huhtikuu

Merenneitouinnin lasten ryhmä 2

huhtikuu 28, 2021 24,00 € alv 8 kpl jäljellä Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot
28 huhtikuu

Merenneitouinnin Aikuisten Ryhmä

huhtikuu 28, 2021 24,00 € alv There are no ticket available at this time. Merenneitoilu, Merenneitojooga
Näytä tiedot